ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Όλα αυτά τα χρόνια, από το 1969, ο κύριος στόχος μας είναι η ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Προσπαθούμε, βοηθούμενοι από την πείρα μας και ανάλογα με τις ανάγκες τις αγοράς, να ανανεώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, έχοντας στο νου μας τη δική σας διευκόλυνση.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε μια σταθερά καλή ποιότητα στα υλικά μας, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε με τις σημαντικότερες εταιρείες. Μία από αυτές είναι η INVEX, της οποίας τα σύρματα είναι τα καλύτερα εμαγιέ σύρματα για ηλεκτρικές περιελίξεις, προτείνονται για ερμητικά μοτέρ, ακόμη και για πυρηνικές χρήσεις (πολύ καλή αντίσταση στην πυρηνική ακτινοβολία 117 Mega Rad).

Η επιχείρησή μας απαρτίζεται από ιδιαίτερα ειδικευμένο προσωπικό, τόσο στο κομμάτι των υλικών όσο και στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης. Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τον ιδιαίτερο και εξειδικευμένο τομέα της δουλειάς μας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με πολύ αξιόλογους συνεργάτες, που κύριο γνώμονα έχει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστίας μεταξύ των δύο πλευρών. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η επιχείρησή μας κρατά πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων που έχει η αγορά και ο ίδιος πελάτης με σκοπό να εξυπηρετεί, να προλαμβάνει κάθε είδους δυσκολία και να την βγάζει εις πέρας το συντομότερο δυνατόν.

Με τιμή,
Ευάγγελος Στέφος